Právě nyní: DNY ESHOPAT sleva 20% na celý nákup + 3% sleva pro registrované. Zadejte kód DNY20 v 1. kroku nákupního košíku a sleva je Vaše.

Hodnocení obchodu

4,8 127 hodnocení
5
119x
4
3x
3
1x
2
0x
1
4x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 16.4.2020
+ Krásné roušky

Avatar autora | 16.4.2020
+ objednávala jsem již několikrát, vše proběhlo bez problémů
- zboží dorazilo později než bylo avizováno

Avatar autora | 15.4.2020
Super rouška doporucuji
Avatar autora | 26.3.2020
+ Od začátku do konce skvělá komunikace s obchodem.
+ Zboží krásné, material velmi příjemný.
+ Ochota a vstřícnost obchodu i po koupi ( zodpovězeni dalsich dotazu)

B Avatar autora Bea | 25.3.2020
Fotografie naprosto souhlasí s výsledným produktem. Neskutečná rychlost dodání! Úžasné a kvalitní oblečení a nejlepší komunikace ze všech e-shopů, ze kterých objednávám :) 100% spokojenost
Avatar autora | 19.3.2020
+ Zboží přišlo krásně zabalené + nádherně vonělo.

Rychlé vyřízení.
Avatar autora | 12.3.2020
Objednávala jsem poprvé. S kvalitou zboží i vším ostatním jsem spokojena. Navíc svetr i šaty úžasně voní. Je vidět, že i zasílat zboží na dobírku se dá s láskou.(-:
Avatar autora | 7.3.2020
veliká spokojenost ,již jsem objednala další zboží a určitě ještě budu objednávat
Avatar autora | 5.3.2020
+ Rýchle dodanie
+ Dobrý výber
+ Kvalitné oblečenie
+ Príde krásne voňavé :)
- Trošku vyššie ceny

MV Avatar autora Markéta Vykoukalová | 4.3.2020
S tímto obchodem jsem spokojená, mají krásné věci. Top z poslední objednávky krásně voněl????
Avatar autora | 3.3.2020
+ Rýchle vybavenie a dodanie tovaru.
+ Príjemný a kvalitný materiál oblečenia.

Obchod môžem len odporučiť.
Avatar autora | 24.2.2020
+ dobrý výber
+ kvalitný tovar
+ dobrá komunikácia
+ dobrá možnosť dopravy aj do zásielkovne
+ cena dopravy nie je prehnaná

Avatar autora | 20.2.2020
Zboží je velmi hezké, především zpracování svetrů a moc hezky voní. Ta vůně mě opravdu moc potěšila a svetry pořád očichávám. :-)
Avatar autora | 24.1.2020
+ Rychle doručeni

Objednala jsem si už 2 světly a oba nádherně voněly
Avatar autora | 19.1.2020
+ Výborná kvalita a rychle dodanie

Avatar autora | 11.1.2020
+ Rýchle doručenie, svetrík krásne zabalený a co mňa prekvapilo, krásne vonal

Avatar autora | 29.12.2019
Zásielka doručená expresne rýchlo, krásne zabalená a nádherný tovar. Odporúčam všetkými desiatimi
Avatar autora | 23.12.2019
Krásné, kvalitní zboží. Líbila se mi komunikace eshopu. Libil se mi detail zabaleného zboží červenou stuhou. Moc hezké.
Avatar autora | 12.12.2019
Super kvalita ,rychle doručení .
Avatar autora | 11.12.2019
+ Realita odpoveda fotografiam a velkosti sedia ako uliate
+ Nadmierna spokojnost
+ Urobili ste mi velku radost, nemám ako matka sama s 2detmi čas nakupovat v kamenných obchodoch a s Vámi som riskla on-line nákup a podarilo sa!urcite mate o jednu zakaznicku viac a vlastne rovno dve, pretoze dcera videla oblečenie a je jej tiez ako uliate:)
+ Prajem celému teamu Heureka.cz , Heureka.sk a priamo dodavatelovi eshopat Šťastné a Veselé Vianočné sviatky a do roku 2020 samých spokojnych zakaznikov akou som ja!Ďakujeeeem,Maria Sandorova Bartekova,Liberec

Avatar autora (Administrátor) 12.7.2020
Mnohokrát děkujeme za Vaši krásnou recenzi. Také jste nám udělal velkou radost. Především nás těší, že vše sedí jako ulité:). Přejeme krásné svátky a šťastný nový rok.
Nahoru
127 položek celkem