Sleva 3% pro registrované. Dočasně zlevněné ceny dopravy. 30 dnů na vrácení / výměnu zboží.

Hodnocení obchodu

4,8 116 hodnocení
5
109x
4
2x
3
1x
2
0x
1
4x
Nevyplňujte toto pole:
B Avatar autora Bea | 25.3.2020
Fotografie naprosto souhlasí s výsledným produktem. Neskutečná rychlost dodání! Úžasné a kvalitní oblečení a nejlepší komunikace ze všech e-shopů, ze kterých objednávám :) 100% spokojenost
MV Avatar autora Markéta Vykoukalová | 4.3.2020
S tímto obchodem jsem spokojená, mají krásné věci. Top z poslední objednávky krásně voněl????
Avatar autora | 24.1.2020
+ Rychle doručeni

Objednala jsem si už 2 světly a oba nádherně voněly
Avatar autora | 19.1.2020
+ Výborná kvalita a rychle dodanie

Avatar autora | 11.1.2020
+ Rýchle doručenie, svetrík krásne zabalený a co mňa prekvapilo, krásne vonal

Avatar autora | 29.12.2019
Zásielka doručená expresne rýchlo, krásne zabalená a nádherný tovar. Odporúčam všetkými desiatimi
Avatar autora | 23.12.2019
Krásné, kvalitní zboží. Líbila se mi komunikace eshopu. Libil se mi detail zabaleného zboží červenou stuhou. Moc hezké.
Avatar autora | 12.12.2019
Super kvalita ,rychle doručení .
Avatar autora | 11.12.2019
+ Realita odpoveda fotografiam a velkosti sedia ako uliate
+ Nadmierna spokojnost
+ Urobili ste mi velku radost, nemám ako matka sama s 2detmi čas nakupovat v kamenných obchodoch a s Vámi som riskla on-line nákup a podarilo sa!urcite mate o jednu zakaznicku viac a vlastne rovno dve, pretoze dcera videla oblečenie a je jej tiez ako uliate:)
+ Prajem celému teamu Heureka.cz , Heureka.sk a priamo dodavatelovi eshopat Šťastné a Veselé Vianočné sviatky a do roku 2020 samých spokojnych zakaznikov akou som ja!Ďakujeeeem,Maria Sandorova Bartekova,Liberec

Avatar autora (Administrátor) 31.3.2020
Mnohokrát děkujeme za Vaši krásnou recenzi. Také jste nám udělal velkou radost. Především nás těší, že vše sedí jako ulité:). Přejeme krásné svátky a šťastný nový rok.
Avatar autora | 22.11.2019
+ Krásné zboží
+ Kvalitní materiál
+ Dokonale zabalené

Avatar autora | 22.11.2019
+ rychlé vyřízení

Avatar autora | 21.11.2019
pěkné zboží, dobré ceny, velmi rychlé doručení
Avatar autora | 20.11.2019
Super komunikace a ochota
Avatar autora | 14.11.2019
Mohu tento obchod doporučit, tak jak je zboží prezentováno na eshopu je ve skutečnosti pravdou.
Avatar autora | 31.10.2019
+ Rychlost dodani. Kvalitni material a hezky zabaleno.
+ Nic

Avatar autora | 8.10.2019
Top obchod
Avatar autora | 1.10.2019
+ Rychlost zásilky,skvěle zboží

Skvěle padnoucí oblečení..;)
Avatar autora | 25.8.2019
+ Doporučuji všem zboží moc krásné

Avatar autora | 11.8.2019
+ Všechno super

Avatar autora | 8.8.2019
Komunikace a doručení zboží bylo naprosto perfektní.
Nahoru
116 položek celkem